mosad fot, karneval o födelsedag

Hej svejs!

Ja nu är en vecka förbi o det har hänt en del....
Emilia anlände för en vecka sedan (mandag)
Pa tisdagen jobbade vi pa förmiddagen för att sedan aka till Münster för mätning. Chess o Frodo fick aka 1 tim i släp för att mätas 5 min o sedan hem 1 tim... sa där kul men det var ngt som var tvunget. Hem igen o fortsätta att jobba...
Onsdag var en ganska vanlig dag. Jobb 08.00-12.00, 14.00-18.00 mat o film kväll.....
Torsdag var det inte riktigt min dag. Pa för middagen flög jag av en häst när ja hoppa (men de var världens snyggaste avfallning) pa eftermiddag gick väl de sa där framat. Den största klossen i stallet lyckades trampa mig rakt pa foten (ajajaj stortan lag illa till!!!!!) Nageln gick upp helt sa de var bara att bege sig till doktorn. inget brutet men aj vad ont!!!
Fredag akte vi till doktorn igen för att bli sjukskriven... fick inte in foten i ett par normala skor. endast foppatofflor o monbots....... Sa sjuksriven till tisdag...Senare pa kvällen var planera att ta oss till Kirchellen pa "karnevalfest"... Det blev det ocksa... Emilia under chock (inte van med att man festar tills man är 80 ar i tyskland....) Med utklädnadskostym!!!!
Kvällen blev inte lang för var del.... tan dunka dunka i takt med musiken......OJ da nu blev de fel....Denna kvällen var i torsdags kväll...??!!!!
men jaja i lördags hände de inte mkt. dagen var lugn, emilia red lite, film pa kvällen. (Marley and me, världens sämsta. Inget att rekommendera! )
Söndag var det dags för barnfestival.kostymerna akte fram igen.... Godis regn för barnen o alkohol för dom vuxna. (alltsa klockan 15.00) 3 tim senare gav jag upp... fruktansvärt ont i foten!!!. helt otrolig smärta. tänk vad tar o fingrar kan vara känsliga!!!!
Idag var/är det Emilias födelsedag. Grattis igen! Just nu sitter hon pa flyget pa väg hem efter en lugn födelsedag med lite ridning, Mindre goda kakor, madagaskar2 oj ja, MacDonalds han vi ocksa med...
Sa nu är vi hemma igen... Snart ska vi kolla "Oscars vinnar filmen"  Slumdog millioner.

Sov gott, o halka inte pa isen i Sverige......
/ciao Malin

Citat: "Inte nog med att det inte finns nagon gud, Försök fa tag i en rörmockaren under ett veckoslut"/Woody Allen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0